Hoe kiest u de juiste keyless

Is mijn auto met keyless entry verzekerd? - ANWB

Alternatieve methoden om hulp in te roepen

Als u iemand nodig hebt om uw auto op te halen, is het niet altijd nodig om de hulpdiensten te bellen voor hulp. Er zijn een aantal andere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een kennisgeving of reclame over het probleem op verschillende muren of lantaarnpalen ophangen. Handige driehoekige stukjes straatmeubilair kunnen worden gebruikt om anderen te helpen uw auto terug te vinden. Postvakken zijn perfect, en omdat ze al aan de muur vastzitten, kunnen ze niet worden verwijderd. Parkeerborden zijn andere mogelijkheden. Ze kunnen driehoekig zijn om de plaats van uw auto aan te duiden, of ze kunnen aan de carrosserie van uw auto worden vastgekleefd en worden losgemaakt wanneer u andere plaatsen bezoekt.

ickle maar effectief731967 gloeilamp Lever MX73562 VW exclers

olie machine inbusschroeven VW exclers

Tips voor de test als de sloten niet goed werken: Probeer zo min mogelijk handmatig in te grijpen in de vergrendelingsmechanismen van uw deuren. Open alle deuren voorzichtig en duw het deurmechanisme een kant op om te testen of het goed werkt. Wanneer u het portier opent, moet het in positie blijven en van links naar rechts bewegen met bijna geen beweging.

Blijf op de hoogte van de handleiding van het voertuig

Houd tijdens het gebruik van het keyless entry-systeem van uw auto de handleiding van het voertuig bij de hand. U kunt in uw handleiding kijken voor de juiste instellingen voor het vergrendelingssysteem. In de VS bijvoorbeeld moet het contactslotsysteem zo worden ingesteld dat het met één druk op de knop wordt vergrendeld. De ontgrendelfunctie moet echter zo worden ingesteld dat deze alleen wordt ontgrendeld wanneer de keyless afstandsbediening wordt gebruikt. Dezelfde handleiding zou ook kunnen worden ingesteld als de schakelaar voor de zijmarkering. Controleer voor de zekerheid uw handleiding. De zijmarkeringsschakelaar mag alleen worden gebruikt om de portieren te ontgrendelen, niet om de motor te ontgrendelen of iets anders met de auto te doen.

De sleutelhanger

Bijna alle moderne personenauto's hebben een afstandsbediening voor sleutelvrije toegang. Maar er zijn enkele oudere modellen die er geen als standaard afstandsbediening hebben. U hoeft alleen maar op een knop te drukken en het handmatige vergrendelingssysteem in de oude stijl wordt omgezet in een elektronisch vergrendelingssysteem. Het elektronische vergrendelingssysteem beveiligt uw voertuig normaal gesproken vanaf het moment dat de contactsleutel in het contactslot steekt. Om het keyless remote systeem te gebruiken hoeft u alleen maar op de knop te drukken om de auto te vergrendelen. Aangezien de oude stijl keyless vergrendeling systeem operationeel is van de contactsleutel is het niet van toepassing op voertuigen die niet beschikken over de keyless entry remote functie.

Luidsprekersleutel

In sommige delen van de wereld worden luidsprekers ook als sleutels beschouwd. Als dit het geval is voor uw auto, kunt u een chip die is gemarkeerd als luidsprekersleutel in de deur van uw auto bewaren. Dit zal het onmogelijk maken voor dieven om in uw voertuig te komen. Zij kunnen alleen met de originele sleutel in het voertuig komen. Deze sleutel kan worden geprogrammeerd om een specifiek geluid te produceren. Hij is nuttig voor spionagefilms, omdat hij een vooraf opgenomen boodschap kan afleveren aan iedereen die de code van de auto doorgeeft.

Enabler

Geluiddempend materiaal is niets anders dan een sticker die op de buiten- of binnenruit van de auto wordt geplakt om de geluidsemissie van de auto te verminderen. Bovendien vermindert het ook de impact van het geluid van de buitenwereld. Om uw auto echt stil te maken, kunt u ermee rijden zonder de Enabler. Het is alleen nuttig wanneer u toegang heeft tot het interieur van de auto. De Enabler kan worden gekocht bij sommige winkels voor zo laag als $ 60 per paar.

Een autoalarmsysteem

Een alarmsysteem kan het beste zijn wat u in uw auto heeft. U moet echter wel opletten voor een aantal technische problemen. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk om een manier te hebben om de auto af te remmen of te stoppen in geval van nood. U kunt in twee richtingen communiceren tussen u en uw auto door gebruik te maken van de knipperlichten en het claxoneren.

Een starter op afstand

Net als de centrale vergrendeling kunt u met een startsysteem op afstand uw auto van op afstand starten. Dit betekent dat u uw auto kunt achterlaten terwijl u ver weg bent en toch de startknop kunt gebruiken om de auto op te warmen of af te koelen. Hetzelfde geldt wanneer u parkeert. Met een startmotor op afstand kunt u uw auto starten lang voordat u er zelf bij bent.

IPod

kantelbare tafel

Type muziekspeler Ong. prijsklasse $200 – $1.800

Inbouw CD-speler met 6 CD's en MP3 & WMA of DTS-functionaliteit Ong. prijsklasse $500 – $1.200

Spraakgestuurd Bluetooth-telefoonsysteem met MP3- of WMA-functionaliteit, aux-aansluiting en 12 luidsprekers Luidspreker met blauwe kroon en AM/FM ca.