De geschiedenis van een rij-instructeur

 Bibliotheek High Angle Photro

Was die boerenjongen uit het dorp Egham in Kent, een rij-instructeur die leerling-chauffeurs helpt om op de weg te rijden, zeker een opwindende baan. Mijn eerste indruk van een rij-instructeur was van een man in een trainingspak, zweetbestendig en met een tempo dat het mijne evenaarde. Hij was magnetisch, gekleed in een overall en met een draadloos toetsenbord en leek erg op een agent van de geheime dienst met een Ford Pinto. Hoewel het moeilijk was om een ​​goede chauffeur te vinden en een idee voor een rij-instructeur te vinden, had ik het geluk om zo'n instructeur te krijgen, hij was erg meegaand en gastvrij, zelfs onbewust van de snelheid waarmee we reden.

Mijn rij-instructeur, die me verzorgde van de showroomvloer tot de achterbank van de Ford Pinto, schakelde de auto soepel in en trapte, voordat ik zelfs maar de tijd had om bezwaar te maken, het gaspedaal in. Zonder na te denken had hij de auto in een rijbaan veranderd. Naast hem zaten twee andere instructeurs, beiden ook gekleed in zakelijke kleding van de Gecombineerde Engineering Workshop, aan een tafel achter een rij netjes gemaakte compartimenten waarin de onderdelen van de Pinto waren gemonteerd. Beiden waren druk bezig met de montage van frontale secties. De manier van instructie die ik van mijn instructeur kreeg was vrij eenvoudig: na elke sessie konden we een kijkje nemen op de achterbank om ons referentievlak te verifiëren voordat we de besturing overnamen. Ondanks het harde werk van de instructeurs was ik nog halverwege mijn eerste Pinto-les toen de auto de oprit op begon te slepen.

Mijn rijbewijs was door de Motor Carrier Adjuster naar de politie van Vancouver gefaxt, minder dan twee weken nadat ik de schijven naar mijn nieuwe huis had gebracht. Hoewel de Skytraine-service niet vereist was, werd deze door de VPD als genereus beschouwd en werd ik al snel verrast door felicitaties en "parkeerkaarten" voor mijn uitstekende rijgedrag.

Mijn tweede Pinto, Maxwell, moest op de dyno. Om redenen van rijsimulatoren en rijsimulatortechnologie zou ik willen zeggen dat mijn eerste Pinto, hoewel hij maar liefst 12 cilinders had, exact dezelfde vorm had als mijn dyno uit een kapotte V12. Deze machine was een vroeg model met een handgeschakelde zesversnellingsbak. Met de hulp van een vriend, die een verouderd model in Duitsland gebouwde V12-motor had gekocht, begonnen we Maxwell om te bouwen in een standaard handgeschakelde zesversnellingsbak. In feite liep en reed onze herbouwde motor, tot grote ergernis van de vorige eigenaar, een paar maanden zonder problemen totdat hij werd toegevoegd aan het RIDE-voertuig waaronder hij zou dienen.

Mijn derde en laatste Pinto, Don's Diner, was een verrassing voor mij. Don's, een ongehoord-slapen-in-bed pinto, was een mooi voorbeeld van een vrachtwagen-tractor-automobiel in de stijl van een diner. In plaats van te veel te betalen voor een nieuw voertuig, bleven we bij de etniciteit en luisterden we naar de transistorradio's die bij de verkochte auto's werden geleverd. Inmiddels gebruikte ik een mp3-speler om naar mijn favoriete omgevingsgeluid te luisteren, mijn gedachten te circuleren en me voor te bereiden op de volgende afspraak op de oprit. Rijinstructeur

In 2007 was de stormloop naar groene mp3-spelers in volle gang. Voertuigen van alle merken, van compacte dime-synchs tot edelmetalen kolossen, werden in een ongekend tempo geproduceerd. MP3-spelers, samen met vele andere vormen van draagbare media, werden in een buitensporig tempo geproduceerd, en consumenten in binnen- en buitenland overspoelden de industrie met MP3-spelers, veranderden opgenomen muziek van cd naar MP3 en veranderden de manier waarop we ervaren Geschiedenis .

In deze tijd kwam er een opkomend formaat genaamd "AllBook", aangedreven door magneten en die minder fysieke ruimte in beslag nam dan traditionele boeken. Door de traditionele cd en dvd te gebruiken en ze om te zetten in digitale bestanden, hadden we nu een nieuw medium om onze favoriete artiesten te ervaren. All Book was er bijna en zou uiteindelijk digitale muziekbibliotheken van 15 miljoen nummers mogelijk maken, overal beschikbaar.

Bij de release waren digitale muziekbibliotheken minder dan vijf procent zo groot als een traditionele bibliotheek en werden ze nog steeds alleen gebruikt door de grootste artiesten qua verkoopopbrengst. Dingen begonnen op te lopen toen een artiest genaamd Spotify met zijn eigen digitale muziekformaat kwam dat openstond voor elke gebruiker die zich aanmeldde voor een gratis, gebruiker-naar-gebruiker-laag. Het streamen van muziek bestond al een paar jaar, maar was beperkt gebleven vanwege de vergoedingen die werden betaald aan royalty's, die naar grote bedrijven gingen die de digitale nummers bezaten. Spotify gaf niet om hun gebruikers. Ze vroegen nu echter een vergoeding voor de uploads, niet voor de nummers.